Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Annen - vlaggen
Vlaggencentrum
Welkom op de website van vlaggencentrum de jong
http://www.vlaggencentrum.nl
Gerelateerd
 • Swingen in de bus van Annen naar Groningen
  ANNEN - Wie vandaag in de bus tussen Groningen en Annen instapte werd verrast door een muzikaal optreden van I Took Your Name. Dat is de artiestennaam van de Drentse zanger Chris van der Ploeg. Het optreden is een idee van het OV-bureau Groningen Drenthe. Vorig jaar begon de organisatie met de Q-link Bus Sessions tijdens Eurosonic/Noorderslag in Groningen.
 • Annen schakelt HODO uit
  VOETBAL - Annen heeft zich ten koste van HODO geplaatst voor de tweede ronde in de nacompetitie. Na de 2-0 thuisoverwinning eindigde het duel in Hollandscheveld in een 1-1 gelijkspel.
 • Annen heeft eigen burgerhulpverlening
  ANNEN - In Annen is de burgerhulpverlening Hartveilig Annen officieel begonnen. Bij Hartveilig Annen zijn 52 mensen actief, die kunnen ingrijpen zodra er in het dorp een melding komt van een persoon met hartfalen.
 • Organisatie gelast Harleydag Annen af na 'moeilijkheden me..
  De Harleydag in Annen, die gepland stond op 21 juni, gaat niet door. Dat meldt de organisatie via haar website.
 • Grasbaanraces in Annen
  Annen - Op de Brink in Annen worden op zondag 28 september de Queens grass grasbaanraces gehouden. Het evenement trekt al jaren duizenden bezoekers.
 • Genomineerden Drentse Talentprijs Cultuur zijn bekend
  Assen - De jonge gitarist Maarten Oomes, illustratrice Marloes de Vries, de band Orange Skyline, theatergezelschap Roodpaleis en de theaterzusjes Jorieke en Anika Abbing zijn genomineerd voor de Drentse Talentprijs Cultuur.
 • Eerste editie Rock op Brink in Annen
  ANNEN - In Annen is gisteravond de eerste editie van het festival Rock op Brink begonnen. Rockliefhebbers konden hun hart ophalen bij de stevige beats.
 • Paasvuur gaat Annen aan de neus voorbij
  De inwoners van Annen moeten het dit jaar zonder paasvuur doen. De locatie die in voorgaande jaren is gebruikt is niet beschikbaar. Er is geen alternatief.
 • Kranig klusje: enorme waterfilters voor drinkwaterstation ..
  Het was een flinke klus voor de Waterleidingmaatschappij Drenthe (WMD), maar hij ligt er: vijftig kilometer nieuwe waterleiding. Vandaag begon de volgende fase van het grote project.